Accomodatie toevoegen? 0
Mijn WaddenVakanties
Zoek uw vakantie
Geavanceerd zoeken

Nieuws


De Waddeneilanden winnen aan populariteit onder vakantiegangers

Oprichter Martijn van den Berg van WaddenVakanties.nl vertelt: “Onze website WaddenVakanties.nl is nog maar een maand in de lucht en we krijgen dagelijks aanvragen binnen voor het huren van vakantiewoningen. Een gering percentage van deze aanvragen is voor de aanstaande zomermaanden (hoogseizoen). Toeristen trekken er ook midweken en (lange) weekenden erop uit. Voor het Paasweekend krijgen we veel aanvragen binnen. De Wadden zijn het hele jaar door in trek en dat maakt het een unieke bestemming!”

De Waddeneilanden tellen zo’n 6.500 vakantiehuizen die jaarlijks goed zijn voor zo’n 3,3 miljoen overnachtingen. Dat is gemiddeld 500 overnachtingen per vakantiehuis per jaar.

WaddenVakanties is een online advertentieplatform waar eigenaren van vakantiehuizen, appartementen, hotels, chalets, B&B’s, caravans, tenten enzovoort hun accommodatie kunnen promoten en waar consumenten rechtstreeks bij de eigenaar accommodaties op de Waddeneilanden kunnen boeken. Consumenten boeken rechtstreeks bij de eigenaar zonder tussenkomst van een bemiddelaar. De website biedt accommodaties aan op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog en groeit dagelijks. Kijk voor meer informatie op www.waddenvakanties.nl.

« Terug naar overzicht
« Naar homepage

Waarom WaddenVakanties?

 • Grootste aanbod
  Groot aanbod vakantiehuizen op de Waddeneilanden
 • Geen extra kosten
  Boeken zonder bijkomende kosten
 • Vertrouwd boeken
  Direct contact met eigenaar van het vakantiehuis
 • Last-minutes
  Vandaag boeken, morgen naar je vakantiehuis!
Ook je accomodatie verhuren op WaddenVakanties.nl?
Accomodatie toevoegen Meer informatie
Add Noise - Internet & Design in Leeuwarden