Accomodatie toevoegen? 0
Mijn WaddenVakanties
Zoek uw vakantie
Geavanceerd zoeken

Gebruiksvoorwaarden


Lees deze gebruiksvoorwaarden aandachtig door voordat u de website gebruikt. Hierin worden de voorwaarden beschreven voor het gebruik van deze website.

1. Algemeen
Deze website (exclusief websites die eraan gekoppeld zijn) is eigendom en wordt beheerd door Van den Berg Vakantiebemiddeling B.V. Alle beschikbare informatie op deze website met betrekking tot de aangeboden vakantie- en recreatieverblijven is afkomstig van adverteerders (derden). WaddenVakanties.nl accepteert alleen vakantiehuizen en andere vakantie-accommodaties die op een van de Waddeneilanden gesitueerd zijn.

2. Aansprakelijkheid
Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Alle informatie is beschikbaar gemaakt door WaddenVakanties.nl. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de website besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. WaddenVakanties.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud en juistheid van geplaatste advertenties en informatie. De gebruiker van deze website vrijwaart WaddenVakanties.nl volledig voor alle mogelijke claims of verantwoordelijkheid van uzelf en derden voortvloeiende uit en/of verband houdende met een overeenkomst die u of een derde sluit door gebruikmaking van deze website.

WaddenVakanties.nl legt slechts contact tussen verhuurder en huurder en is in geen enkele situatie partij bij overeenkomsten gesloten tussen verhuurder en huurder. WaddenVakanties.nl is nimmer aansprakelijk voor welke schade dan ook voortvloeiende door het gebruik van deze website. Het doet haar best ervoor te zorgen dat op dusdanige wijze met uw persoonsgegevens wordt omgegaan zodat uw privacy zoveel mogelijk wordt beschermd en gewaarborgd. WaddenVakanties.nl gebruikt alleen die gegevens bij die nodig zijn om u van dienst te zijn. De persoonlijke gegevens die u op de website invult zullen uitsluitend voor het doel worden gebruikt waarvoor de gevraagde informatie is opgegeven.

WaddenVakanties.nl behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring.

3. Rechtskeuze
Op het gebruik van WaddenVakanties.nl is Nederlands recht van toepassing.

4. Vragen
Veelgestelde vragen kunt u vinden op de pagina Veelgestelde vragen op onze website. Is uw vraag niet beantwoord, dan kunt u, indien de vraag specifiek over een vakantieverblijf gaat, contact opnemen met de betreffende eigenaar. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met onze Klantenservice. Of schrijf ons:

WaddenVakanties.nl
Van den Berg Vakantiebemiddeling B.V.
Postbus 67
8120 AB Olst
Nederland

E: info@waddenvakanties.nl
T: +31 (0) 55 3579 880 / +31 (0) 64 0023 432

Terug naar homepagina

Waarom WaddenVakanties?

 • Geen extra kosten
  Boeken zonder bijkomende kosten
 • Vertrouwd boeken
  Direct contact met eigenaar van het vakantiehuis
 • Last-minutes
  Vandaag boeken, morgen naar je vakantiehuis!
 • Grootste aanbod
  Groot aanbod vakantiehuizen op de Waddeneilanden
Ook je accomodatie verhuren op WaddenVakanties.nl?
Accomodatie toevoegen Meer informatie
Add Noise - Internet & Design in Leeuwarden